Over ons

Welkom

Wie zijn wij?

Mijn naam is Harrie Lubberts oprichter en eigenaar van Lubberts Tuinbedrijf.
Werken in de tuin is van oudsher mijn passie, zo deed ik in het verleden veel tuinwerkzaamheden voor familie en vrienden. Dit gaf mij zoveel voldoening dat ik in 2006 het besluit heb genomen om het professioneel aan te gaan pakken en voor mezelf te beginnen… Lubberts Tuinbedrijf was geboren.

In het begin deed ik voornamelijk kleine tuin projecten, maar dit is inmiddels uitgegroeid tot projecten waarbij ik de aanleg en het onderhoud van de tuinen bij grote bedrijven verzorg.

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit aanleg en onderhoud van tuinen, advisering met betrekking tot aanleg of onderhoud tuinen. Daarnaast kunt u denken aan aanleg bestratingen, plaatsen van schuttingen en overkappingen en alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op tuinen.

Modern gereedschap

“Goed gereedschap is het halve werk” luidt een wel bekend gezegde, dit is ook echt zo. Daarom maak ik gebruik van het beste tuingereedschap dat er is. Slijtage onderhevig gereedschap wordt vroegtijdig vervangen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
De ontwikkelingen in de tuinbranche staan niet stil, dit hou ik nauwlettend in de gaten en waar mogelijk werk ik mee aan de verduurzaming van de aarde.

0 +
gerealiseerde projecten
0
Tevreden klanten
0
bomen/struiken gepland